preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored zvona


Raspored zvona po učionicama nalazi se desno!

Dokumenti

Obavijest!
Ovjere kopija svjedodžbi
(za nastavak školovanja)

škola nije ovlaštena vršiti,
te se iste obavljaju kod javnog bilježnika!Slike maturanata u godišnjaku maturanata!

Svi dokumenti škole se nalaze pod Dokumenti na lijevoj strani gore u izborniku!

Tribine, radionice, predavanja

 

 

Predavanje: Razdjelnici topline

2.12.2015. gost predavač Nenad Kuzman održao je predavanje na temu "Razdjelnici topline". Predavanju su prisustvovali učenici trećih razreda koji su se upoznali sa vrstama, principima rada, načinom montaže razdjelnika kao i zakonskoj obvezi ugradnje.

 


Projekt "Učimo, glumimo - rastemo: program poticanja kulture, umjetnosti i organiziranog korištenja slobodnog vremena kod mladih"

U srijedu, 08.04.2015. održana je peta radionica iz Projekta pod vodstvom redatelja Marija Kovača.

Gost radionice bio je glazbeni kritičar, gosp. Anđelo Jurkas. Učenicima je pokušao približiti različite stilove glazbe te objasniti percepciju mladih prema glazbi kao i općenito kreativnosti u 21. stoljeću. Slušali su glazbu, razgovarali o tome što slušaju, kupuju li CD-ove, kako komentiraju utjecaj izgleda pjevača/ice na samu prezentaciju kvalitete pjesme. Na kraju radionice, učenici su samostalno napisali po nekoliko stihova koje su i pročitali. U radionici su sudjelovali učenici 2.D razreda.

 Slika 2.


Projekt "Učimo, glumimo - rastemo: program poticanja kulture, umjetnosti i organiziranog korištenja slobodnog vremena kod mladih"

U srijedu, 21.01.2015. održana je četvrta radionica iz Projekta pod vodstvom redatelja Marija Kovača. Učenici su imali prilike saznati nešto više o načinu života slijepih i slabovidnih osoba, o orijentaciji i kretanju takvih osoba kao i o teškoćama s kojima se susreću, te o stvaranju kazališnih predstava slijepih i slabovidnih osoba. Čuli smo neke zanimljivosti iz života poznatih i manje poznatih slabovidnih osoba. Mario nam je najavio gostovanje iz Kazališta slijepih i slabovidnih osoba Novi život.

Slika 2.


Prevencija ovisnosti

Djelatnici Policijske uprave zagrebačke održali su 20.1.2015. predavanje za prve razrede na temu prevencije ovisnosti pod naslovom "Ne, zato, jer ne". Sljedeće predavanje održat će se 29.1.2015.

 

 

Prezentacija alata tvrtke REMS

16.01.2015. gosp. Tomislav Capjak, zastupnik tvrtke REMS GmbH, održao je prezentaciju novih alata za instalatere. Prezentaciji su prisustvovali učenici drugih razreda.


 

 

 

Projekt "Učimo, glumimo - rastemo: program poticanja kulture, umjetnosti i organiziranog korištenja slobodnog vremena kod mladih" Vijest ima dokument u privitku

U četvrtak, 11.12.2014. održana je treća radionica iz Projekta pod vodstvom redatelja Marija Kovača i gosta radionice gospodina Denisa Marijona iz udruge ZAMISLI (osobe s invaliditetom). Učenici su imali prilike saznati nešto više o životu i potrebama osoba s invaliditetom i zaključili da se međusobno nimalo ne razlikujemo. Ponekad imamo pogrešnu predođbu o tome što osobe s invaliditetom mogu ili ne mogu. Iz dokumetarnog filma koji su pogledali, vidljivo je da se mlade osobe s invaliditetom bave svim aktivnostima kao i sva ostala mlada populacija. Nakon filma uslijedio je razgovor.

Slika 2.


Projekt "Učimo, glumimo - rastemo: program poticanja kulture, umjetnosti i organiziranog korištenja slobodnog vremena kod mladih" Vijest ima dokument u privitku

U četvrtak, 27.11.2014. održana je druga radionica iz Projekta pod vodstvom redatelja Marija Kovača i gosta radionice Krešimira Sučevića-Međerala. Učenici su imali priliku saznati sve o kvizu iz "prve ruke", poznatog kvizomana gosp. Međerala, a i naš voditelj radionica je isto tako sudionik mnogih kvizova. Uz ostalo čuli su i za neke zanimljivosti o povijesti kviza, o natjecanjima, o slaganju pitanja. 

Cilj radionice bilo je sudjelovanje u malom kvizu znanja (provjeravalo se znanje iz hrvatskog jezika, politike i gospodarstva i opće kulture).

Od četiri ekipe pobijedila je ekipa "Djevojke sa sela". Eh, da nam je tako zabavno na nastavi, a i da nam je toliko stalo, samo nebo bila bi nam granica. 

Slika 2.


14. 11. 2013. godine učenici prvih razreda su povodom obilježavanja međunarodnog dana tolerancije, zajedno s profesoricom vjeronauka Anđom Križanac i profesoricom etike Zdenkom Rožman Đekanović, posjetili Islamski centar U zagrebačkom naselju Borovje.

Tamo nas je srdačno dočekala vjeroučiteljica islamskog vjeronauka koja je učenike upoznala s islamskom religijom i temeljnim značajkama islama: povijesti, utemeljiteljem, svetim spisima, spasenjem, kultom i moralom.

Zajedno smo razvijali stav poštovanja i tolerancije prema drugome i drugačijem te razvijali osjećaj za međureligijski dijalog.  Izgrađivali smo stav poštovanja prema duhovnim vrijednostima različitih religija, kultura i civilizacija.

 


25.10.2013. učenici 1.b razreda prisustvovali su predstavljanju „Bontona“ u organizaciji Udruge  za promicanje istih mogućnosti u prostorijama Srpske pravoslavne gimnazije. Gošće prezentacije bile su gđa Mirjana Dobranović i Lilja Ivković. Prisutnim  učenicima su podijeljeni „Bontoni“ a škola je dobila još 50 primjeraka za ostale učenike.


Projekt "Zdrav razvoj i prevencija neprihvatljivog ponašanja kod mladih srednjoškolske dobi"

U okviru projekta “Zdrav razvoj i prevencija neprihvatljivog ponašanja kod mladih srednjoškolske dobi“ koji ostvarujemo u suradnji s  Rehabilitacijskim centrom za stres i traumu Zagreb, učenici 1.d razreda prošli su 10 radionica s redateljem Marijom Kovačem. Projekt je počeo s radionicom 25.9.2013. a na nekima su sudjelovali i glumci Vili Matula i Nikša Marinović.

Učenici su imali prilike vidjeti kako nastaje predstava “Ilijada“ te su pogledali pretpremijeru istoimene predstave u kazalištu „Vidra“.

U okviru projekta organizirane su radionice s nastavnicima kao i individualno savjetovanje  za petero učenika iz razreda.


17.5.2013.  učenici 2B i 2D  u pratnji profesora D. Haramusteka i M. Vidakovića prisustvovali su radionici u sklopu energetskog tjedna na temu "Energetska učinkovitost KNX model".

 


10.5.2013. učenici 2.A i 2.C razreda organizirano su posjetili tvrtku Viessmann.

 


5.-7.4.2013. u Opatiji održan je stručni skup: Problemi ovisnosti, prevencije i povezivanja u zajednici. Skupu je prisustvovala pedagoginja Nada Janković.

 


21.3.2013. u 11 h u prostorijama MZOS održat će se Masovna diskusija u sklopu projekta "28. zvjezdica" (provodi ga IPA) čiji je cilj podići razinu razumijevanja i prihvaćanja europskih vrijednosti i standarda među mladim ljudima i širom javnosti u Hrvatskoj.

Našu školu predstavljat će učenici 2.C razreda Emerik Šifner i Marko Tanček.

 


21.3.2013. u 13 h u organizaciji udruge Pragma održat će se radni sastanak "Suradnja organizacija koje rade s mladima kojima prijeti ispadanje iz sustava obrazovanja". Sastanak  je namijenjen ravnateljima i stručnim suradnicima, bit će prisutni predstavnici Centra za socijalnu skrb Zagreb, Grada Zagreba - Ureda za obrazovanje, kulturu i šport i Ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom te nadležnih ministarstava.

 


17.3.2013. sudjelovali smo na seminaru u okviru projekta za unaprjeđenje hrvatskog odgoja i obrazovanja "Odgoj za rast, obrazovanje za život" koji predstavlja svjetske tendencije i inovacije u odgoju i obrazovanju.

Seminar je vodila antropologinja iz Francuske Noemi Paymal - osnivačica projekta Pedagooogia 3000 - http://www.pedagooogia3000.info/

Seminar je namijenjen svim učiteljima, stručnim suradnicima, zainteresiranim roditeljima jer je obrazovanje odgovornost cijelog društva.

Postoje udruge u Hrvatskoj koje promiču vrijednosti pedagogije za treće tisućljeće: Sretna misao, Zvono, Obrazovanje na drugi način, Nova škola, Slobodna škola.


5.3.2013.do 3.4.2013. u suradnji s Crvenim križem održana je radionica za učenike 3. razreda na temu Trgovanje ljudima.


21.2 i 28.2.2013. djelatnici Policijske uprave zagrebačke održali su predavanje za 1. razrede na temu prevencije ovisnosti pod naslovom "Ne, zato, jer ne".

 


 

Priloženi dokumenti:
Zahvalnica - masovna diskusija.pdf

 

Zanimanja- programi
 
Strojarski tehničar  (4 god.) NOVO!
 
Instalater kućnih instalacija "JMO"
 
Instalater grijanja i klimatizacije "JMO" ili "C"
 
Plinoinstalater "JMO"
 
Vodoinstalater "JMO"
 
Rukovatelj samohodnim građ. strojevima "B"
 
Bravar "C"
 
Za pregledavanje sadržaja programa klikni na program!

Praksa

Licencirane tvrtke za naukovanje po zanimanjima (JMO)

Za zanimanja koja nemaju oznaku "JMO" (jedinstveni model obrazovanja), praksa se može obavljati i u nelicenciranim tvrtkama!


Projekti

Natjecanja
Izlučna natjecanja učenika - disciplina Kućne instalacije
Domaćin
Škola za montažu instalacija i metalnih konstrukcija Zagreb
23.04.2021.
Bilten natjecanja 

Državno natjecanja učenika - disciplina Kućne instalacije 2021.

Domaćin
Škola za montažu instalacija i metalnih konstrukcija Zagreb
11.-13.svibnja 2021.
Bilten natjecanja

Državno natjecanja učenika - disciplina Kućne instalacije 2022.

Domaćin
Škola za montažu instalacija i metalnih konstrukcija Zagreb
10.-12.svibnja 2022.
Bilten drzavnog natjecanja IKI 2022 - dovrseno.pdf

Informiranje

Službenik za informiranje Škole za montažu instalacija i metalnih konstrukcija je Darko Sušac, prof.


Škole partneri

Korisni linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 10. 4. 2013.

Ukupno: 1072210
Danas: 78
preskoči na navigaciju